Πνευματικά Δικαιώματα (Copyright)

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων) Η Vipseyewear (D-POT) αναγνωρίζει ότι όλα τα λογότυπα τρίτων είναι εμπορικά σήματα ή κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών, όλο το περιεχόμενο της Vips eyewear (D-POT) που περιέχεται σε όλους τους διαδικτυακούς τόπους, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Vipseyewear (D-POT) και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή / και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της 

 

Πολιτική Εχεμύθειας

Τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν μεγίστη σημασία για μας. Με απόλυτο σεβασμό προς την κείμενη νομοθεσία, δεν επιτρέπουμε σε τρίτους την πρόσβαση σε λίστες δεδομένων μας ούτε αποκομίζουμε οικονομικά οφέλη από τις πληροφορίες επικοινωνίας που μας δίνετε μέσω του ιστοτόπου μας.

Αποποίηση

Αυτός ο ιστοχώρος δημιουργήθηκε από την Vipseyewear (D-Pot) στην Αθήνα. Η περιήγησή σας σε αυτόν σημαίνει την πλήρη αποδοχή από μέρους σας των παρακάτω όρων χρήσης:
Στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης και ανάπτυξης της ιστοσελίδας διατηρούμε το δικαίωμα να την αναθεωρήσουμε, αλλάξουμε αντικαταστήσουμε ή και να αφαιρέσουμε κάποιο τμήμα ή και όλη την ιστοσελίδα χωρίς ειδοποίηση.
Σε καμία περίπτωση δε θα ευθύνεται η Vipseyewear (D-Pot) απέναντι σε σας ή σε τρίτους για απώλειες ή ζημιές που να προκύπτουν από τη χρήση ή τη μη δυνατότητα χρήσης του ιστότοπου και του περιεχομένου του. Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να προστατέψετε από φθορά και να αποζημιώσετε τον κάτοχο αυτού του ιστότοπου, τους υπαλλήλους του και τους εκπροσώπους του από οποιοδήποτε κόστος αντιμετωπίσουν λόγω παραβίασης αυτών των κανόνων από σας. Εάν δε συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους, πρέπει να παύσετε τη χρήση του ιστότοπού μας.
Όλοι οι παρόντες όροι χρήσης και συνδιαλλαγής διέπονται αποκλειστικά από το Ελληνικό Δίκαιο. Για οποιαδήποτε διαφορά αποκλειστικά αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 50€

money icon
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

και πιστωτική κάρτα

phone icon
210 3315 336 — 210 5231 503

Για τηλεφωνικές παραγγελίες

Processing...

added to cart success.

added to wishlist success.